maandag 19 februari 2018

Speedddate @ Docville en lezing Christina Vandekerckhove (Rabot)

 

Ben je beginnend documentairemaker of journalist? Broed je op een goed idee voor een documentaire, maar heb je moeite met de volgende stap? 

Schrijf je in voor de Speeddate producenten / documakers  op DOCVILLE op 23 maart en maak kans om je idee te pitchen aan productiehuizen als De Chinezen, Savage Films, Woestijnvis en andere.

Vul voor zondag 11 maart 2018 middernacht het inschrijvingsformulier  in.

Een onafhankelijke jury, bestaande uit leden van de Raad van Bestuur van de Scenaristengilde, maakt een selectie uit de inzendingen. Ben je weerhouden, dan krijg je een uitnodiging voor de speeddate op vrijdagnamiddag 23 maart! 

Ben je niet geselecteerd voor de speeddate, dan ben je ‘s avonds nog steeds welkom op DOCVILLE om gratis de lezing van Christina Vandekerckhove én de aansluitende vertoning van haar film Rabot bij te wonen.

 

Wanneer: vrijdag 23 maart 2018 van 14 tot 21u30

Waar: Davidsfonds, Quinten Metsysplein 12, Leuven

De lezing door Christina Vandekerckhove en vertongin Rabot zijn gratis voor iedereen die een idee indiende voor de speeddate

De speeddate is een organisatie van de Scenaristengilde, Mediarte, Flanders Doc en DOCVILLE met de steun van het Davidsfonds.

 

Andere activiteiten 

Op zaterdag 24 maart organiseren Davidsfonds en DOCVILLE een dag over de wetenschappen met o.a. de documentaires Kwantumrevolutie en Jane, over antropologe Jane Goodall, en een lezing over de theorie van alles. Deelname kost €32, of €28 met een Davidsfonds Cultuurkaart. Inschrijven hier.

 

Share |
Annuleer